Apple tillkännager helt gratis iPhone X Display -reparationsprogram för Ghost Touch -problemet, här är vad du behöver veta

Över ett år efter det har iPhone X ett nytt visningsprogram som kommer att leva, med Apple tillkännager att det kommer att göra det Byt ut iPhone X -skärmar som uppvisar Ghost Touch -problemet.

Detta nya ersättningsprogram är för något som faktiskt har varit ett problem under det senaste året eller så, med vissa iPhone X -enheter som upplever problem med lyhördheten hos deras skärmar. Vissa användare rapporterade till och med att deras skärmar uppvisade Phantom Touch, med skärmen som registrerade en touch när man inte hade initierats. Nu säger Apple att det kommer att ersätta skärmar som är defekta på grund av en felaktig displaymodulkomponent.

Den som har bott med sådana problem kan nu få sig en helt gratis reparation av antingen en Apple -butik eller en av de många Apple -auktoriserade tjänsteleverantörerna. Kanske berättigande har Apple inte sagt om endast vissa serienummer -intervall påverkas, vilket tyder på att detta problem kan komma till någon iPhone X på existensen, även de som har sålts nyligen. IPhone X var tillgänglig att köpa före ankomsten av iPhone XS.

Den som planerar att ta upp Apple på sitt erbjudande om en helt gratis reparation borde se till att deras enheter är helt säkerhetskopierade innan de går till ett reparationscenter eller Apple -butik, och Apple säger också att om en enhet har en knäckt skärm som kan behöva som ska repareras innan den defekta komponenten kan bytas ut. Det kommer naturligtvis inte att täckas under den helt gratis reparationsprocessen.

Om du redan har betalat för en reparation som skulle falla under detta nya program, säger Apple att du kan kontakta Apple Support i köp för att få en återbetalning på eventuella avgifter du betalade.

För mycket mer om detta, kolla in Apples sida i frågan här.

Du kanske också vill kolla in:

Jailbreak iOS 12.1 på iPhone Xs Max uppnådd av KeenLab

Jailbreak iOS 12.0.1 får nytt hopp eftersom Project Zero’s Bug har visat sig ha lappats i iOS 12.1

Ladda ner iOS 12.1.1 Beta 2 IPSW -länkar, OTA för kompatibel iPhone och iPad

2018 iPad Pro 11 / 12.9-tums glasskärmskydd: Här är de bästa tillgängliga idag [List]

Nedgradera iOS 12.1 till iOS 12.0.1 på iPhone eller iPad, så här

Ladda ner iOS 12.1 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone och iPad

Jailbreak iOS 12.1 / 12.0.1 / 12 på iPhone och iPad [statusuppdatering]

Ladda ner 2018 iPad Pro tapeter för alla iPad, iPhone

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post