Ange återställningsläge på iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, här är hur

Så här går du in i återställningsläget på iPhone 7 eller iPhone 7 Plus nu när Apple har ersatt den mekaniska hemknappen med en kapacitiv.

Införandet av iPhone 7 tillsammans med sin kapacitiva Home / Touch -ID -knapp kan ha gått bra ner med den genomsnittliga enhetsägaren, men den har inte exakt avgjort bra med dem som har anledning att sätta sina telefoner i DFU eller återställningsläge. När allt kommer omkring var hemknappen en integrerad del av båda dessa processer. Vi har redan visat dig hur du går in i DFU -läge på iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, så nu krävs det idealiskt för att visa dig återställningslägesprocessen. Men först, låt oss se vad som är skillnaden mellan DFU -läge och återställningsläge.

För de som kanske inte känner till eller förstår skillnaden, DFU -läge eller uppdateringsläge för enhetsfirmware, tillåter en enhet att gränssnitt med iTunes utan Apples skrivbordsprogramvara som laddar den mest uppdaterade versionen av iOS på enheten. Om du kommer från en jailbreak -bakgrund, antyder det i huvudsak att den tvingar enheten att hoppa över iBoot -processen. Det är därför DFU -läge föredras när man nedgraderar firmwares på enheter. Återställningsläge i jämförelse har iBoot närvarande, och det sätter enheten i en position där iTunes kan återställa eller uppgradera operativsystemet på enheten med den senaste offentliga tillgängliga versionen av iOS som Apple erbjuder.

Nu när det är klart, så här kan du sätta din helt nya iPhone 7 eller 7 Plus i återställningsläge på några sekunder om behovet har uppstått.

Steg 1: Först upp, få din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, såväl som den medföljande blixtkabeln och fäst enheten till din PC eller Mac.

Steg 2: Starta iTunes.

Steg 3: Det är här det blir lite annorlunda än tidigare modell iPhones. Med enheten ansluten till datorn trycker du och håll ner ström/lås -knappen med volymen ner (istället för hemknappen som på tidigare iPhones) -knappen.

Steg 4: Du kommer snart att se Apple -logotypen visas på skärmen. Släpp inte av knapparna du håller ner ännu!

Steg 5: Efter ett tag försvinner Apple -logotypskärmen och den kommer att ersättas med en grafik på skärmen som ser ut som en blixt -kabel -tv som kommer in i en iTunes -logotyp i mitten av skärmen som visas på bilden nedan. Detta är enhetens sätt att indikera att iPhone 7 nu är i återställningsläge.

Steg 6: Vid denna punkt borde iTunes också producera en dialogruta som bekräftar att den anslutna enheten har upptäckts i återställningsläge, vilket kan ses i skärmdumpen nedan.

Så där har du det. Om du har en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, borde du nu kunna få den till återställningsläge utan problem. När du är i detta läge kan du återställa eller uppgradera din iPhone med en kompatibel firmware som Apple fortfarande signerar.

Du kanske också vill kolla in:

Hård omstart / starta om iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, så här

iPhone 7 vs iPhone 7 plus vs 6s vs 6s plus vs SE [Specs Comparison]

iPhone 7 Plus vs Galaxy S7 Edge vs Note 7 [SPECS Jämförelse]

iPhone 7 Jet Black vs svart färgjämförelse / skillnad

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post