Installera MIUI 10 Videokameraport på Xiaomi Poco F1 (AOSP ROMS)

MIUI 10 Stock Video Camera -appen kan nu installeras på AOSP -rom som körs på POCO F1 för att ta bästa möjliga bilder från POCO F1 även på Anpassade rom. Läs vidare för att installera MIUI 10 -videokameraporten på Xiaomi Poco F1 som kör AOSP -baserad ROM.

POCO F1 från Xiaomi har visat sig vara det bästa värdet för pengarna som tar kronan från OnePlus. Med regelbundna MIUI-uppdateringar är POCO F1 nu också bland de få smartphones som kan spela in mycket Slo-Mo-videor upp till 960 fps. Även om Xiaomis implementering är mycket mer mjukvara och inte lika stor som långsam rörelse på flaggskeppen Xperia eller Galaxy, måste vi komma ihåg att det är en telefon som kostar en tredjedel av priset.

MIUI 10 videokameraport

Xiaomi erbjuder uppdateringar ganska regelbundet, och POCO F1 är en stor stjäla. Men den kraftigt iOS-IDE MIUI-huden som den kör ovanpå Android är inte för alla. Många användare väljer således att installera en AOSP-baserad anpassad ROM som erbjuder ett mycket mer lager Android-liknande utseende. En av de främsta orsakerna som skulle hindra sådana användare från att gå den anpassade ROM -rutten var dock bristen på en bra videokamera -app. Den inbyggda lager Android-videokameran är inget mycket mer än skräp. Google Video Camera för POCO F1 fungerar bara på MIUI 10. Om du skulle installera en anpassad ROM på POCO F1, skulle du sitta kvar med en medioker videokamera -app som tar mediokra foton.

Efter att ha sett kapaciteten hos POCO F1 -videokameran skulle det dock vara svårt att träna för den mediokra bildkvaliteten. Tack vare XDA -medlem Aeonax behöver du nu inte. Dev har lyckats hamna MIUI 10 -videokamera -appen. Det fungerar med alla AOSP -baserade anpassade ROM för POCO F1. Porten kan installeras ganska enkelt som en Magisk -modul. Och det innebär att du kommer att behöva rota den anpassade ROM du använder. Detta kan orsaka problem med appar som Google Pay.

MIUI 10 videokameraport – ANX -kamera
Funktioner och buggar

Porten är för närvarande i beta så det finns många problem, men de kan förbises. Först och främst här är de funktioner som fungerar delvis eller helt.

960fps fungerar

Foto fungerar

Fyrkantig verk

Panorama fungerar

Manuellt läge fungerar

Porträttläge

När det gäller buggarna fungerar inte 12-FPS-videoinspelningen medan den 240FPS-videoinspelningen gör det, men den spelar också på 240 fps. Om du behöver långsam rörelse måste du spela videon med en långsammare hastighet av en kapabel mediaspelare som VLC eller MX-spelare. Nattläge och AI -läge kanske inte fungerar, resultaten har varit ganska inkonsekventa bland användare. Dessutom fungerar 960fps SLO-Mo-videoinspelning bara i landskapet om du roterar enheten till det bästa som köps för att komma till landskapsläge. Med ännu mer utveckling och mycket mer uppdateringar kan du förvänta dig att många av dessa buggar ska fixas om inte alla.

Hur man installerar MIUI 10 videokameraport på POCO F1

Ladda ner Magisk -modulen länkad ovan på din enhet.

Starta Magisk Manager, dra sidomy-lådan genom att svepa från vänster kant på skärmen eller knacka på Hamburger-meny-knappen längst upp till vänster och gå över till avsnittet Moduler.

Klicka på den gula+-knappen längst ner och välj den nedladdade Magisk -modulen. När modulen har installerats trycker du på omstart -knappen och låt din enhet starta om.

Missa inte
Topp 5 Android Pie anpassade ROM: er (början av 2019)

Beviljande av beviljande

När enheten startar om, gå till Inställningar> Appar och aviseringar och tryck på se alla appar om du inte omedelbart ser Anx -videokamera i listan över appar. Gå till Anx -videokamera> Behörigheter och slå på vippan för alla nödvändiga behörigheter.

Som standard är appen tillåten användningsåtkomst, men medan du är här är det bättre att se till. I Inställningar> Apps & Notifications Tryck på avancerad för att utöka avsnittet. Välj Special App Access och gå till användningsåtkomst. Här, se till att Anx -videokamera har tillåtits, och om inte, låt den.

Måste läsas
Hur man lägger till tidsstämpel till foton på Android

Njut av enastående bildkvalitet med MIUI 10 -kamera

Även om vissa funktioner inte fungerar, gör de mest väsentliga som du behöver i ditt dagliga liv. Så medan dev fixar de nuvarande buglarna, kan du fortfarande fortsätta att glädja dig till stor bildkvalitet med MIUI 10 -videokamera -appen på AOSP ROMS.

Källa: XDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post