Skydda din iPhone 11 Pro Max med denna 3-pack av Ailun Glass Screen Protectors för bara $ 5

Att köpa det allra bästa iPhone Apple gör innebär att du kommer att spendera massor av pengar, men det är inte ett fantastiskt berättelse när du är någon som har en tendens att skada sina telefoner regelbundet. Tack och lov kan du skydda framsidan av din iPhone för ett fynd $ 5,84 med dessa glasskärmsskydd.

Ailun -härdade glasskärmsskydd erbjuder cirka $ 9 normalt, men om du beställer just nu kommer du att spara mer än en tredjedel och betala bara $ 5,84. Det är en fantastisk besparing på ett erbjudande som inte bara får dig en skärmskydd, men tre. När ett skärmskydd har gjort sin uppgift kan du ersätta den. Dubbelt. liksom allt för ett fyndpris.

Köp: AILUN Tempered Glass Screen Protector X 3 från Amazon: $ 5,84 | Originalpris: $ 9

Detta erbjudande får dig inte att gå in i någon typ av diskonteringsräntekoder eller klippa någon typ av kuponger. Beställ bara som om du skulle göra någon typ av annan produkt och vänta på dina nya skärmskydd för att landa utanför dörren.

I skrivande stund har dessa skärmskydd mer än 32 000 utvärderingar på Amazon samt en integrerad poäng på 4,4 stjärnor av möjliga fem. Det är en fantastisk poäng och med så många glada kunder att du kan vara helt säker på att du också kommer att bli lycklig.

Vi förstår inte när detta erbjudande kommer att ta slut så se till att dra nytta av erbjudandet nu medan du fortfarande kan. Din iPhone 11 Pro Max säger tack till dig för det, särskilt om du är den klumpiga sorten!

Du kanske också vill inspektera:

Hur man reparerar dålig iOS 14 Batterilivslängd [Guide]

Ladda ner iOS 14 Final IPSW -länkar, OTA -profildata tillsammans med iPados 14

Jailbreak iOS 14 -skickuppdatering för såväl iPhone som iPad

iOS / iPados 14 Slutkompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Ladda ner iOS 14 Beta 1 IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Fix iOS 14 -uppdatering begärde fast problem på iPhone och iPad, så här

Fixa iOS 14 Uppskattningstiden Staying Stuck Problem, här är hur

Fixa iOS 14 ota fastnat vid förberedande uppdateringsproblem, här är hur

Nedgradering iOS 13.7 till iOS 13.6.1, här är exakt hur [tutorial]

Apple Watch ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post