Dark Blue Mint -tema för MIUI V4 – Download

Om du har använt MIUI ROM på din Android -enhet, bör du njuta av anpassade teman på den. Denna anpassade ROM har verkligen en stor fördel jämfört med andra ROM eftersom dess stöd för Thord-Party-temat. Idag ger vi dig det mörkblå minttema som fungerar bra på MIUI V4.

XDA -medlem WhiteBoy997 har just släppt sitt nya tema för MIUI V4, lämpligt kallad “Dark Blue Mint V1”. Temat är mycket vackert och elegant. Den har en ren finish, och med svart och mynta färgkombination ser det helt enkelt fantastiskt ut. Temat introducerar också en ny uppsättning fantastiska ikoner som heter Supra -ikoner utvecklade av Whiteboy själv. Det är kompatibelt med alla XHDPI- och HDPI -enheter. Ladda ner temat Dark Blue Mint nedan och njut!

När jag utvärderade temat på min Galaxy S2, blev jag förvånad över författarens fokus på de minutaste detaljerna, men upptäckte också vitt på en vit bugg i filhanteraren och meddelandenappar. Det kan bero på skillnaden i ROM -versionen. Det betyder dock inte att du kommer att möta samma problem. Temat är baserat på den senaste Miui ICS ROM från Miui.us.

Det är riktigt bra! Det ser vackert ut när det appliceras. Du bör prova detta tema och låta oss veta om det är bra eller inte.

Ladda ner Dark Blue Mint -tema

Mörkblå-mint-v2.mtz

Donera till Whiteboy997

Läs nästa: 5 betalda ikonpaket till försäljning i Google Play Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post