Apple Watch 2 mars debut osannolik, enligt en ny rapport

Om du har hållit på för andra generationen Apple Watch i de riktigt förhoppningarna om att det bärbara dyker upp någonstans tidigt i år, föreslår en ny rapport att du skulle behöva vänta på mycket längre tid. Rapporten tyder på att Apple Watch 2 inte kommer att uppträda förrän senare 2016.

Rapporten – med hänvisning till de grundläggande “källorna som är bekanta med Apples planer” – talar om att Apple cementerar några nya partnerskap för Apple Watch 2 som kan stimulera produktionen av några nya tillbehör för sin “mest personliga enhet”. Men marskartan för den faktiska släppningen av enheten är bara inte realistisk. Rapporten nämner ändå att Apple fortfarande kan gå vidare med sina media i mars 2016 även där det kan avslöja Apple Watch 2. antagandet bakom rekommendationen att klockan inte kommer att vara beredd på den kommande marschen, stöds av Sanningen att det inte finns någon större indikator från leveranskedjanätverk för att antyda att produktionen är på väg till enheten.

Spekulationer som hälls ut i det offentliga området hittills har antydt att andra generationens Apple Watch kan släppas någonstans i mars medan en specifik rapport talade om en första kvartal 2016. Den prospektiva utgåvan sammanföll väl med ytterligare ett ryktet enligt vilket Apple planerar ett medieevenemang under den månaden som spekulerades för att vara extremt Apple Watch-centrerad.

Det finns några indikationer i den senaste WatchoS 2.2 Beta -utgåvan som antyder en ny hårdvara som är i verk på Apple Camp. Andra generationen Apple Watch ryktas att skicka med en förbättrad hårdvaruspecifikation som innehåller en Facetime-kamera.

Det är extremt enkelt att anta att Apple skulle träffa en tolv månaders utgivningscykel med Apple Watch; När allt kommer omkring kan vi i allmänhet förutse när en ny iPhone eller iPad kommer. Med det sagt är Apple Watch helt en ny produktkategori för det Cupertino-baserade företaget, vilket i sin tur gör det extremt svårt att bara föreslå att en ny version kommer att lanseras varje år. Den ursprungliga produkten, som medan den avslöjades i slutet av 2014, introducerades i april 2015. Om vi ​​inte ser en ny version den kommande mars, kan Apple planera ett 18 -månaders utgivningsmönster för den här produkten? Vi kan inte riktigt sätta ett finger på det ännu.

(Källa: TechCrunch)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post