Ett steg som rotar för Android -enheter

Vi känner alla förmånerna för en rotad telefon. Det öppnar en hel uppsättning dörrar, fönster och möjligheter vad du kan göra med din telefon. Anpassa teckensnitt, ändra upplösning, få betalda appar, få nya alternativ och vad inte. Även om att rota en telefon inte är obligatorisk utan med möjligheterna som ovan, som inte skulle välja det om det ges en chans.

På grund av ROM -specifika och tillverkarrelaterade hinder kan inte alla användare få rotåtkomst på sina enheter. Vi strävar efter att ändra detta fenomen. Och även om vi inte är specialiserade på att bryta mot säkerhetsinformation om Android, kan vi fortfarande göra lite för att hjälpa till genom att surfa och ge dig information som du behöver förenklad.

En ökänd hackare George Francis Hotz eller helt enkelt när Geohot släppte en metod för ett steg för Android. Denna hacker är tidigare känd för att vara den första personen som låser upp en bärare iPhone och bryter mot en Sony PlayStation 3. Du kan läsa mer om hans äventyr i källlänken nedan. Låt oss gå vidare till hans Android -rotprocedur.

Vi har testat och testat Geohots rotmetod flera enheter och byggnader och det fungerar bra. Det kallas TOWELROOT.

Poäng att notera:

Detta fungerar på de flesta Android -telefoner och är inte specifikt för något märke/ROM. Det är värt att prova det för din telefon.

Det enda sättet att kontrollera att det är framgång är att installera en root checker -app från Play Store och kontrollera rotstatusen.

Detta, enligt TowLroot -webbplatsen ska arbeta upp till Android version 4.3

Hur det fungerar:

Det finns egentligen inga steg. Ladda bara ner appen från webbplatsen, installera den, klicka på “Make It RA1N”

Låt oss veta om detta fungerade för din enhet. Det här inlägget var specifikt för våra vänner på en mindre version av Android, som har svårt att hitta en enkel rotmetod för sin budgetanordning.

Nedladdningslänk:

TOWLOOT: Klicka på The Red Symbol (Lambda)

Läs nästa
Hur man döljer roten på Android och passerar safetynet -check

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post