Techno Camon X Pro såväl som Techno Camon CX WALLPAPERS (FHD+)

Tecno är inte ett extremt välförstått smarttelefonmärke runt om i världen men verksamheten gör några fantastiska ekonomiska smartphones. Tecno Camon -serien från verksamheten är också ganska framträdande. Tecno Camon X Pro såväl som Tecno Camon CX är exempel på två bra, budgetplanenheter. Vi har nu Tecno Camon X Pro -tapeter samt Tecno Camon CX -tapeter som du kan ladda ner.

Tecno Camon X Pro såväl som Tecno Camon CX WALLPAPERS

Tecno Camon X Pro Wallpapers Pack består av 9 tapeter medan Tecno Camon CX Wallpapers Pack består av 15 tapeter. Tecno Camon x Pro -tapeter har en upplösning på 720 pixlar med 1440 pixlar medan Tecno Camon CX -tapeter har en upplösning på 1080 pixlar med 2160 pixlar. Bilderna nedan är komprimerade JPEG: er som endast anges för presentation men om du vill ha de fulla toppklassens tapeter kan du få dem från länkarna under bilderna.

Tecno Camon x Pro tapeter

Tecno-camon-x-pro-stock-wallpapers.zip

Tecno camon cx tapeter

Tecno-camon-cx-stock-wallpapers.zip

Ladda ner tecno camon tapeter

Design

Tecno camon cx

Den här smarttelefonen släpptes redan 2017 så att den inte ser extremt inspirerande enligt dagens standarder. För 2017 är stilen inte lika dålig med tanke på att många telefoner vid den tiden hade de enorma toppen och bottenramarna. Det är också konstruerat av metall, inte glas eller glänsande glasliknande plast. Det finns en enorm CAM -sensor på framsidan som markeras med en silverring, som ser konstig ut. Örstycket är ovanför kammen men sensorerna är, när återigen, konstigt sätts mot idealet i en vertikal justering.

Gadgetens vänstra kant har en simfackplats, liksom det finns en till på idealet som är igen, udda. Många dubbla SIM -prylar hanterar det med ett enda bricka med slots för båda SIM: erna, ofta till och med ett Micro SD -kort. På samma sätt på idealet är strömbrytaren såväl som volymrockarna. På botten finns en mikro -USB -laddningsport såväl som en högtalargrill medan hörlursuttaget är överst.

Baksidan av telefonen är relativt typisk med en enda kam och LED -blixt i det övre vänstra hörnet. Fingeravtrycksbesökaren läggs högre än typiskt men med tanke på att Tecno -varumärket tar sin plats.

Tecno Camon X Pro

Till skillnad från Camon CX är Tecno Camon X Pro ganska generisk, även för 2018, när den lanserades. Det har också en metallisk utveckling med mycket mindre ramar. Selfie -kameran, sensorer och öronstycket är i sina normala positioner överst. Det finns ett simfack på idealet tillsammans med kraften såväl som volymknappar såväl som ingenting till vänster. Den nedre kanten hem Micro USB -porten, enstaka högtalare samt ett hörlursuttag. Vissa saker var så typiska 2018.

På baksidan är en enda kamera, inriktad horisontellt tillsammans med LED -blixten. Modulen har på samma sätt tillhandahållits ett mindre utsprång för att se ut som ett dubbelt kamsystem. Fingeravtrycksbesökaren sitter ovanför Tecno -logotypen som sitter där fingeravtryckssensorn troligen måste ha.

Specifikationer

Specifikationerna för båda smartphones är inte extremt utmärkta för kostnaden jämfört med andra kinesiska OEM -tillverkare, till och med att tänka på den tid de introducerades i. Men det beror på marknaden på marknaden. Till exempel använde vissa afrikanska länder såväl som i länder som Pakistan, inte många specifikationer som dessa telefoner gjorde, när de gjorde det. Tecno Camon X Pro kan faktiskt till och med arbeta för vissa människor under 2019 förutsatt att de inte bryr sig om att ha en helt ny design.

Specifikationer
Tecno camon cx
Tecno Camon X Pro

Visa
5,5 tum, 1080 x 1920 pixlar, 401 ppi, 16: 9, IPS LCD, 16m färger
6 tum, 2160 x 1080, IPS LCD, 402 ppi, 18: 9

Processor
MediaTek MT6750T
MediaTek MT6763T Helio P23

Gpu
Mali-T860MP2
Mali-G71 MP@

Bagge
3 GB, 2 GB
4 GB

Lagring
32 GB, 16 GB
64 GB (utbyggbar så mycket som 128 GB)

Hörlursuttag
Ja
Ja

Fram kamera

16MP

f/2.0 -öppning

Autofokusering

Dubbel LED -blixt

Hdr

24MP

f/2.0 -öppning

Dubbel LED -blixt

Hdr

Backkamera

16MP

f/2.0 -öppning

Pdaf

Quad LED -blixt

Hdr

1080@30fps

16MP

ƒ/1.8 bländare

Pdaf

Quad LED -blixt

Hdr

1080@30fps

Batterikapacitet
3200 mAh
3 750 mAh

programvara
Android 7.0 Nougat
Android 8.1 Oreo

Ladda ner dessa också:

Lenovo K9 lager tapeter

Elephone Soldier Stock Wallpapers (QHD)

Huawei MateBook X Pro 2019 WALLPAPERS

Tecno Camon CM Stock Wallpapers (FHD+)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post