Ayecon iOS 7 -tema släppt för iPhone, ta tag i det om du är ett fan av skeuomorphism [foton]

Med den senaste uppdateringen och släppningen av Winterboard för iOS 7 och uppdatering till Cydia -substrat, var det en tidsfråga tills vi Började se en tillströmning av fantastiska teman och tweaks för iOS 7. och Ayecon för iOS 7, som retades av skaparen av temat – Surenix – vid ett antal tillfällen har äntligen fått grönt ljus och är nu tillgängligt för nedladdning . Vi har mer information direkt efter pausen!

Ayecon har varit ett riktmärke för Jailbroken iPhone- och iPad -enheter och tjänar till att lägga till en mil mer av detaljer till UI -elementen i Apples berömda mobila operativsystem. Inte för att iOS på något sätt inte är estetiskt tilltalande att titta på, men Ayecon för iOS 7 syftar till att ta saker lite längre.

Tillgänglig att ladda ner direkt för jailbroken -användare från Cydia, den nya versionen av Ayecon åsidosätter UI -elementen i iOS 7 för att göra dem, ja, mer behagliga att titta på. Det är hela poängen, om du är en erfaren iOS -temer. Du får borrningen, eller hur? Höger.

Som vi rapporterade för några dagar tillbaka har det nya Ayecon för iOS 7 -temat skeuomorfa designelement, som Apple begravde 6 meter i marken med frisläppandet av iOS 7. Men gör oss inte fel här, det har varit en stor mängd av Arbetsutsättning i att utforma temat, och om skeuomorfism är din sak kommer du att älska det här. Men enligt vår personliga åsikt borde Ayecon för iOS 7 ha följt den mer vanliga och plattare utseendet på iOS 7 i allmänhet och borde ha förbättrats på grund av grunden som Apple redan hade lagt sig med frisläppandet av iOS 7.

Så, vad får du när du deltar med dina hårt förvärvade kontanter? Först och främst får du en stor ansiktslyftning, som är en given. Dessutom får du den klassiska iOS -dockningen med den här utgåvan. Bortsett från det får du mer än 100 omdesignade ikoner, 9 tapeter för att matcha det övergripande temat och nya statusfältikoner. Men allt detta kommer med en sak i åtanke: att behålla det allmänna utseendet och känslan av iOS. Och för att lägga till lite mer stil till festen får SMS -bubblorna också en slick av färg, för bra mått.

Om du är förespråkare för skeuomorfism och avsky platt design, är Ayecon för dig.

Ayecon för iOS 7 kan laddas ner från BigBoss Repo i Cydia och kostar $ 2,99 för nya användare och är tillgänglig som en gratis uppgradering till dem som köpte Ayecon för iOS 6.

Tänk på att det är tillgängligt för iPhone -användare för närvarande.

För tutorials om How-To Jailbreak, kolla in:

iOS 7 – 7.0.4 Jailbreak: Ladda ner Evasi0n 7 för iPhone 5S, 5C, 5, iPad, iPod Touch [Windows / Mac]

Jailbreak iOS 7 – 7.0.4 Untethered på iPhone 5s, 5C, 5, 4S och mer med Evasi0n 7 [Video Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post