AFC2 för iOS 8 / 8.1 släppt av Saurik, ger full filsystemåtkomst över USB

den här veckan har sett det allra första jailbreak som släppts för den nya iOS 8 – 8.1 firmware, och medan, vanligtvis processen att använda en Jailbreak -verktyget är ganska enkelt för slutanvändaren, det kinesiska teamets beslut att rulla ut sitt utnyttjande så tidigt har lämnat ett spår av kompatibilitetsfrågor. Tack och lov har Saurik, mannen bakom Cydia bland ett antal andra integrerade jailbreak -tjänster, arbetat hårt med att göra de erforderliga justeringarna, och efter att ha tagit Cydia och underlag upp till hastighet, har nu släppt en uppdaterad version av AFC2.

I ett nötskal, AFC2 – Apple File Conduit “2” – tillåter användare att komma åt ett fullständigt iOS -filsystem genom USB -anslutning, och även om det har varit några reservationer från en säkerhets- och säkerhetsaspekt, konstaterar Saurik att rotfilinformation endast kommer att avslöjas till datorer markerade som betrodda.

För närvarande verkar författare till jailbreak -tweaks arbeta övertid tillsammans med Saurik för att garantera att iOS 8 Jailbreakers kan njuta av, och medan många av våra favoritjusteringar kvarstår i vildmarken för närvarande, borde det inte vara länge tills alla våra favoriter anses vara redo för prime time.

Vi visste att Pangu arbetade på ett jailbreak för iOS 8, men med tanke på att den nya firmware har funnits i några veckor, förväntade vi oss inte att det skulle komma så snabbt. Inte för att vi dock klagar, och med Cydia, Substrate och AFC2 som nu är tillräckligt förberedda för alla enheter som kör iOS 8, kommer ONUS nu att vara på Apple för att ansluta exploaterna.

Under tiden, om du vill komma åt ditt rotfilsystem, se till att ta upp AFC2 -paketet från Cydia, vilket, som du kan förvänta dig, är helt gratis.

För en fullständig handledning om hur du använder AFC2 följer du bara vår tidigare omfattande guide om den här.

Åh, och om du ännu inte har jailbreak men vill lära dig om de inblandade stegen, se till att kolla in våra kortfattade, steg-för-steg-tutorials som hjälper dig att komma igång.

För tutorials om hur man jailbreak och installerar Cydia:

Hur man jailbreak iOS 8.1 Untethered med Pangu8

Hur man installerar Cydia efter iOS 8 – 8.1 Jailbreak

Du kanske också vill kolla in:

Jailbreak iOS 8 / iOS 8.1 med Pangu på iPhone 6, 6 Plus, 5s, iPad och mycket mer [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post