Android 4.1.1 Jelly Bean läckte ROM för Galaxy Note 10.1 / Galaxy Tab 2 7.0 Nu tillgänglig

En av de viktigaste frågorna med Samsung -enheter som kör Android – eller någon enhet som drivs av det specifika operativsystemet – faktiskt – är den enorma fragmenteringsproblemet som följer med det. Mycket oftare än inte är kraftfulla och avancerade enheter ofta föråldrade versioner av Android, vilket innebär att konsumenterna ofta missar funktioner som har integrerats i nybyggnader. Denna fråga är något som vi troligen kommer att se i framtiden när vi fortsätter att flytta framåt och inte försvinner när som helst snart.

De senaste rapporterna som gör rundorna i de online Android-baserade samhällena visar att den första läckan av Jelly Bean OTA-uppdateringen för de två otroligt populära Samsung-skiffer nu är tillgänglig för nedladdning, nämligen Galaxy Note 10.1 och Galaxy-fliken 2 7.0. Samsung själva har redan gett offentlig bekräftelse på att ägare av Galaxy Note 10.1 kommer att få Android 4.1 inom en snar framtid, men den läckta Jelly Bean OTA -uppdateringsfilerna för Galaxy Tab 2 7.0 har överraskat, med tanke på att det inte har funnits någon officiell Diskussion om denna fråga, ännu. Medan de läckta bygger som vi ser är oerhört tidiga interna erbjudanden och inte heller representerar en färdig produkt som är redo att släppas, är det verkligen fantastiska nyheter för desillusionerade Samsung -surfplattägare som har undrat om framtiden för sin enhets programvara.

Den första läckan av Jelly Bean OTA-uppdateringen för de ovannämnda surfplattorna är för närvarande endast kompatibla med 3G-modellerna på enheterna, och inte för Wi-Fi-modellerna. Det är också värt att notera att alla som faktiskt tar steget och blinkar sin enhet med OTA -uppdateringen kan förvänta sig att möta ett antal buggar och problem, med tanke på att detta är en otroligt tidig byggnad. För dem som inte är tillräckligt modiga för att fortsätta med installationen, träna lite tålamod och vänta på att Samsung släpper den officiella OTA -uppdateringen för allmän användning.

Men för de äventyrliga bland er kan ladda ner Jelly Bean OTA -uppdateringen för Galaxy Note 10.1 härifrån och Galaxy Tab 2 7.0 härifrån.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post