Apple förväntade sig släppa “Sirios” till designers på WWDC 2020

Apple har länge tagit sina olika prylar samt tillhandahållit dem sitt eget operativsystem, men hittills förblir Siri en del av prylarna såväl som mjukvaruapplikation som den applikationen som det går vidare. Det måste förändras, enligt en rapport från Mangrove Funding Partners. Även om det inte verkar finnas någon detalj om hur det kan se ut, säger rapporten att “röstsamhället” anser att det kan inträffa någon gång nästa år.

Rapporten, med titeln Voice Tech 2019, anser att det kommer att bli en betydande övergång till världen av röstbaserad datoranvändning under de kommande tio åren. Det är något som förutsågs när Siri som först introducerades såväl som hittills ännu inte har genomfört. Så bra som assistenter som Siri, Google Assistant, Cortana, liksom Alexa Get, är de fortfarande någon metod som inte är vad individer tror på när de föreställer sig exakt hur de skulle fungera. Vi är fortfarande någon metod utanför Star Trek-liknande talande datorer, till exempel.

Att använda röst för att interagera med en dator anges vara en “mycket mer naturlig, bekväm och effektiv typ av kommunikation”, vilket är något som vissa kan föreslå mot.

Rapporten fortsätter att säga att “The Voice -kvarteret förväntar sig att Apple släpper en Sirios för sitt designerområde på WWDC 2020 som skulle påskynda framsteg och adoption.” Huruvida någon typ av det är baserat på arbete som Apple tar fram internt förblir att se. Om Apple separerade Siri från iOS, iPados, macOS, såväl som mer, kan det öppna det så mycket som en mycket snabbare utvecklingsgrad men det är ett okänt ideal nu.

För tillfället verkar Apple helt glad över att vara beroende av Sirikit som en metod för att ge designers en väg till Siri. Det ger det också förmågan att bredda när individer laddar ner mycket fler appar också.

(Källa: Mangrove Funding Partners)

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 13 Beta 4 IPSW -länkar, OTA -profil längs med den för iPados 13 Beta 4

iOS 13 beta 4 profil data nedladdning utan udid / designer konto, så här

iOS 13 Beta 5 / Public Beta 3 Nedladdningsdatum Förväntning

Jailbreak iOS 12.2 Med UNC0VER 3.3.0 IPA

Installera WhatsApp -webben på iPad tack vare iOS 13 samt iPados 13

100+ iOS 13 dolda funktioner för iPhone såväl som iPad [körlista]

Hur man nedgraderar iOS 13 / iPados 13 Beta till iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW -länkar och ställ in på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post