Dela enkelt data mellan telefoner med shoot

Om du försöker dela data från din dator till din telefon, finns det inget mycket bättre än “Portal” av Pushbullet. Men om du vill skicka data över plattformen inom det mobila ekosystemet, tar “BitTorrent Shoot” kronan här.

Det finaste med Shoot är att det fungerar över alla de tre stora mobilplattformarna- Android, iOS och Windows Phone. Metoden du delar är verkligen enkel, du introducerar bara appen och väljer de data du vill ha. Sedan visas en QR -kod på din skärm.

Om du till exempel vill överföra några bilder kan du klicka på Dela, så kommer folk bara att skanna detta och få det nästan omedelbart. Du kan sedan se dem i appen. Just här är exakt hur du kan skicka bilderna enligt Play Store -listans skärmdumpar:

Det verkar som om BitTorrent försöker tappa “piratkopiering” som identifierar sig i samband med dem, liksom jag tror att detta är det allra första steget mot det. Jag skulle föreslå detta till alla personer som vill överföra bilder snabbt för att kolla in tvärplattform, samt med tanke på att det kringgår molnet det är mycket snabbt såväl som enkelt att använda. Jag gillar det här, eftersom om jag vill överföra data riktigt snabbt, kan du bara göra det utan att fretting om du har område på din molnlagring.

En annan förmån är att om du är som jag, liksom att ha goda vänner på flera plattformar så kan detta vara det enda verktyget för att överföra data (särskilt alla typer av bilder som du kan ta med dem kan checkas ut individuellt mycket snabbt). Under den tid som jag kontrollerade den här appen har jag på samma sätt upptäckt en mer utnyttjande för detta, om du har en telefon som ligger till som är förankrad och kan kasta skärmen, kan du använda detta som projektor för att skärma bilder eller Även för att spela filmer/videor direkt!

Det finns dock en fångst. Efter de allra första preliminära 3 skickarna måste du betala $ 1,99 för obegränsade tryck. BitTorrent har emellertid specificerat att det kommer att vara gratis att få någon typ av sändningar, liksom att du inte heller får någon typ av annonser. Du kan inte heller använda detta för att skicka data mellan din dator såväl som din telefon om du inte kör en emulator. Detta är synd enligt min mening, med tanke på att jag verkligen skulle ha velat att bara ha en app för att överföra data mellan telefoner och från min dator till min telefon snarare än att ha två.

Sammantaget tror jag att den här appen verkligen är användbar, men vad tycker du? Låt mig förstå i kommentarerna nedan. Ladda ner appen genom att klicka nedan!

[GooglePlay URL = ””]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

3D-tryckt jetmotor3D-tryckt jetmotor

i specifika applikationer är jetmotorer vanligtvis de mest effektiva förbränningsmotorerna. Inte bara för flygplan, men för allt som behöver köras på ett brett utbud av bränslen, fungera på en konsekvent