Apple kunde lansera en 7-tums vikbar iPhone med Apple Pencil-stöd så snart 2023

Apple kunde ställas in för att tillkännage en hopfällbar 7-tums iPhone så snart som 2023 enligt rapporter. Telefonen skulle också innehålla stöd för Apple Pencil också.

Enligt det globala teknikforskningsföretaget Omdia och en rapport som hämtats av Equalocean skulle den nya telefonen vara mellan 7,3 och 7,6 tum.

Omdia, en Global Communications and Digital Media Research Organization, förutspår att Apple kan lansera en 7,3-7,6-tums vikbar OLED-smartphone 2023 och lägga till en aktivitetspenna till sin hopfällbara iPhone.

Den aktivitetspennan tros vara Apple Pencil med översättningen som är något flakey. Hur som helst, idén om att en äpplepennor stöds av en iPhone räcker för att få oss intresserade. Vi är också nyfiken på om det skulle vara äppelpennan vi har idag, eller något mindre och lättare som skulle vara bättre lämpat att använda med en telefon istället för en surfplatta som iPad.

Apple skulle naturligtvis inte vara den första som ger Stylus -stöd till en telefon. Vid en tidpunkt där Samsung sägs dumpa Galaxy Note -linjen och föra S Pen -stöd till standard Galaxy S -telefoner, kan Apple ställas in för att göra samma sak med sin hopfällbara iPhone?

Med tanke på det faktum att aktuella hopfällbara enheter har mjuka plastskärmar, kan idén att använda en äppelpenna på den saken verkligen vara en bra idé? Vem vet, och med ett par år att gå innan något av detta kommer sannolikt att hända finns det gott om tid för Apple att hitta en lösning.

Du kanske också vill kolla in:

Jailbreak iOS 14.4 Med checkra1n, här är hur man gör [guide]

Nedladdning: iOS 14.4 Slutliga IPSW -länkar, OTA -profilfil tillsammans med iPados 14.4 ut nu

Hur man nedgraderar iOS 14.4 Det enkla sättet [Tutorial]

Hur man fixar Bad iOS 14 Batterilivslängd [Guide]

Konvertera fabrik Wired Apple CarPlay till trådlöst Apple CarPlay i din bil enkelt, så här

iPhone 12 / Pro Screen Protector med härdat glas: Här är de bästa

Bästa iPhone 12, 12 Pro-fodral med smal, plånbok, ultratunn design? Här är våra bästa val [lista]

Bästa iPhone 12 Small Screen Protector: Här är en lista som är värd att kontrollera

Bästa iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Här är en lista som är värd att kontrollera

Jailbreak iOS 14.2 Med checkra1n, här är hur man gör [guide]

Apple View ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post