Alexa Cast tillåter användare att kasta ljud till Alexa-aktiverade enheter som AirPlay och Google Cast

Amazons Alexa-aktiverade enheter kan redan spela allt från enheter som kan ansluta till dem via Bluetooth och de har naturligtvis förmågan att spela Musik från en rad olika musikkällor inklusive Spotify och Amazon Music, men utbudet av Echo -enheter har ett problem jämfört med konkurrerande produkter från Google och Apple.

Echo -enheter kan inte ta emot ljud genom någon form av gjutmekanism som Googles cast eller Apples airplay. Det är en riktig downer, men det är något som Amazon arbetar med att korrigera.

Amazons Echo kan ha funnits för 2014 men det har tagit det fyra år att komma runt för att lägga till något som heter Alexa Cast, en airplay-liknande funktion som gör att appar kan kasta ljud till en Alexa-aktiverad enhet utan att behöva röra sig med att ansluta igenom Blåtand.

Om du någonsin har använt AirPlay eller Google Cast kommer du att veta hur sömlöst skickar ljud till en HomePod eller Google Home kan vara, men innan du blir för stolt över finns det ett problem i det faktum att den enda appen åtminstone är bäst nu Det kommer att stödja Alexa Cast är Amazons egen Amazon -musik.

Amazon vet att detta är en begränsning, med en talesman som berättar för The Verge att företaget kommer att “fortsätta att förbättra den här funktionen och utöka stödet över tid.” Vi tror att det sannolikt kommer att hända, med Amazon helt klart inte blyg för att sätta de resurser som behövs för att göra Echo och dess Alexa Assistant Front and Center i hem runt om i världen.

Att tävla med Apple och Google på användarvänliga fronten är viktigt för det, så förvänta dig att se Alexa Cast-knappar visas i dina favoritappar snart nog.

Du kanske också vill kolla in:

Jailbreak iOS 11.4 Beta 3 På iPhone X, 8, 7 Med hjälp av Electra, här är hur [guide]

Nedgradering till iOS 11.4 Beta 3, 2, 1 Ipsw Download och Jailbreak med Electra nu möjligt

Ladda ner iOS 11.4.1 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone och iPad

Ladda ner iOS 12 Beta 4 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone och iPad [Endast devs]

Ladda ner iOS 12 Beta 4 -konfigurationsprofilfil utan utvecklarkonto

Jailbreak iOS 11.4.1 Uppdatering: Ian Beer släpper uppdaterade iOS KDP -kärnfelsökare men det är inte vad du tror att det är

Ladda ner iOS 12 Beta 4 IPSW Links & Install på iPhone X, 8, 7, Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post